Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plemiomna PRIV

master91d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj 10.06.2014 o 20.00 odbędzie się restart świata 1, wszystko zostanie wyczyszczone prędkość świata 1 zostanie tak jak była czyli x100, Najlepszym Graczem na Świecie 1 okazał się Menolek z plemienia MLG z punktami 351.392 oraz z 36 wioskami.
Poprawki jakie zastosujemy
-poprawka kilku błędów które udało nam się w jakiś sposób zwalczyć.
Życzymy wam miłej zabawy oraz gry.

Zapraszamy
http://serwer1.rfactortool.pl/
Oraz:
https://www.facebook.com/groups/236911319838148/

Opublikowano

Nie jest tak źle z lagami,ale co jakis czas zamula na pare minut lub wiecej,a zapewne to przez to,ze ktos chce bugowac wojo lub zatrzymac gre,mysle,ze powinienes ustawic by przycisk "ok" przy zatwierdzaniu ataku mozna go bylo wcisnac tylko raz 

Opublikowano

Grafika zbyt ciężka... to raz.

Dwa odznaczenia mulą.

Nie wiem co jest jeszcze powodem lagów , ale zapewne słaba maszyna i słabo zoptymalizowany silnik , który zresztą jak bartekst wspominał o ile mnie pamięć nie myli , że ma do skrócenia sporo klas.

Opublikowano

Wszytsko to było zwiazane z próbą włamań i z chęcią bugowania serwera co niektórzy ludzie nie umieja docenić że to chodzi o zabawę, silnik nie jest zły mial kilka set błędów udało mi sie połowę naprawić. jeżeli ktoś umie i wie wiecej na temat takich silników niech się ze mna skontaktuje nie robie tego dla siebie tylko dla inncyh bo nawet nie zarabiam na tym bo nie ma reklam itp. Ale niestety ten świat taki jest.

Opublikowano

Serwer kompletny nie wypał, przepraszam że tak mówię , ale mi priv kojarzy się z ( szybkością) Szybka gra , Uważacie , że szybkość 50 wystarczy ? Nie oszukujmy się,  gdybym chciał pograć to wolałbym już na globalu grać ,czyż nie ? ;)  

ps.

.

.

.

.

Większość fanów plemion grają przeważnie na szybkich , te 2 światy to są ,to zostaw ich , ale jeszcze 1 mógłbyś wrzucić , z szybkością powiedzmy 600? Lub 1000 ? Gwarantuję , że graczy znajdzie się znacznie więcej . Pozdrawiam.

Opublikowano

Widzę znowu narzekanie na serwery LOW które są tak naprawdę lepsze od tych z dużą prędkością.

Opublikowano

1.Nie można zbadac lk przy stajni na 3,trzeba cos jeszcze dobudowac

2.Jak wejdzie sie na mape,to wszystko sie nagle powieksza,litery

3.Przydało by sie bys dodal czas,ktory sie rusza a nie stoi w miejscu w ratuszu i w placu

4.Czas na dole po kazdym odswiezeniu jest północ

5.Wylogowanie nie działa

6.Dodawanie godła plemiennego nie działa

7.Notatki nie działają

To takie na szybko błędy,potrafisz to naprawić?

Opublikowano

Ja serio nie rozumiem kto mógłby chcieć włamć się na taki gówniany serwer , ale mniejsza o to.

Pokazać ci co to włam i lagi powodowane przez to?

Na bank po pierwszej serii ataku byś stracił swoją machinę.

Więc nie opowiadaj bajek , że to przez próbę włamu.

Bugowanie to możliwe , lecz lagi w bardzo małym stopniu od tego są.

Po prostu zmień silnik na paladini najlepiej i wrzuć na dobrą maszynę.

Na tym nie idzie grać.

Opublikowano

Lionheart nikt ci nie każe grać krytykować każdy umie a zrobić ciężko doceniam twoje wypowiedzi ale są zbędne chodzi o zabawe nikt kasy nie wydsje... wiesz co to zabawa ? nie sądzę dlatego też twoje wypowiedzi dla mnie nic nie znacza dziekuje.

Mati nie da się każdemu dogodzić..

Opublikowano

masakra,znowu duzy lag..

Edit.

Naprawdę zrób tak by nie można bylo klikac te "ok" przy ataku wiele razy,wtedy unikniesz tych lagów duzych i jeszcze innee podobne przyciski gdzie mozna klikac wielokrotnie lub niech ktos ci pomoze z tym.

a co do światów,to też przydałby się z większa predkoscia jeden,taki w przedziale predkosci 300-500,na pewno by sie znaleźli chetni na ten

ewentualnie moglbys zamknac lub usunac jeden z wolniejszych i miec jeden taki i jeden taki

Opublikowano

Nie wiem o czym wy gadacie. Lagów nawet nie widać. Wszystko śmiga jak należy. Zapraszam na 4 świat :D. Zajebista robota. POZDRO !!!

JEŚLI CI POMOGLEM DAJ +

Opublikowano

Serwer dobry ale trzymany przez 3 osoby na każdym serwerze którzy skutecznie niszczą wszystkich zaraz po zrobieniu konta i minimalnym rozwoju więc gra zupełnie sie nie opłaca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...